nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00


iDEAL (via MultiSafepay)

Met iDEAL kunt u uw bestelling betalen via uw vertrouwde login-omgeving van uw eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na uw betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van uw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider MultiSafepay en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wilt u meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de site: www.ideal.nl


Bancontact/Mister Cash (via MultiSafepay)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van MultiSafepay een berichtje dat uw betaling succesvol is voltooid en kunnen uw bestelling verzenden.
Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash


Sofortbanking (via MultiSafepay)

De betaalmethode Sofortbanking (voorheen DIRECTebanking) is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. U kunt de betaling op de gebruikelijke en veilige wijze afhandelen. Wij ontvangen een berichtje zodra de betaling succesvol is voltooid. Voor meer informatie: Sofortbanking


Met digitale acceptgiro betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Trouwdingetjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 
U kunt bij Trouwdingetjes betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dient u de bestelling te betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij berekenen een bedrag van 0,99 euro door als kosten voor deze betaalmethode.

Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Bent u nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.


Bankoverschrijving

U kunt als betaalmethode ook kiezen voor Bankoverschrijving. U kunt het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening: NL06 ABNA 0527 2425 94 (BIC: ABNANL2A) t.n.v. LM Crafts. Vermeld aub het factuurnummer. Houdt er svp rekening mee dat het even kan duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Uw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen NADAT het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wilt u uw bestelling snel ontvangen kies dan voor iDeal of PayPal, onze Belgische klanten kunnen kiezen voor Mistercash of Sofortbanking. 


PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk, en het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat uw betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij uw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heeft u na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@trouwdingetjes.nl dan kijken wij het zsm even voor u na. Uw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overgemaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort: trouwdingetjes@live.nl.
Voor meer informatie over PayPal, kijk op de site: www.paypal.nl 


Bestelling afhalen

Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. Heeft u zelf voorkeur voor een datum/tijd geef dit dan aan bij uw bestelling (bij Opmerkingen). Het heeft uiteraard geen zin om een bestelling te plaatsen en te vermelden dat u de bestelling binnen een uur op komt halen, houdt svp altijd rekening met de (maximaal) 2 werkdagen. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@trouwdingetjes.nl om uw wensen qua datum/tijd kenbaar te maken. U hoeft bij Afhalen uiteraard geen verzendkosten te betalen.
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag alvast te betalen, met bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. Ook kunt u het totaalbedrag contant afrekenen bij het afhalen van uw bestelling. Wij beschikken NIET over een pinautomaat, houdt u daar svp rekening mee.


 

LET OP!!
Voor welke betaalmogelijkheid u ook kiest, u dient rekening te houden met de 2 werkdagen die nodig zijn om de bestelling te verwerken. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden/verwerken, maar onvoorziene omstandigheden kunnen zich altijd voordoen.
Voor artikelen die op maat gemaakt moeten worden of in opdracht voor u worden gemaakt geldt uiteraard een andere levertijd. 

 Bedrijfsgegevens

Trouwdingetjes
Augustapolder 28
2992 SR  Barendrecht
Nederland
Tel: 06-38783093

E-mail: info@trouwdingetjes.nl

KvK: 24480627
BTW-nr: NL178578459B02

IBAN: NL06 ABNA 0527 2425 94
LM Crafts te Barendrecht
BIC: ABNANL2A

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

De eindejaarsuitverkoop is begonnen! 

Nu 25% korting met de code:

SALE

Graag zelf invoeren, het kan niet achteraf toegepast worden!

Groetjes, Trouwdingetjes