Retouren

Na ontvangst van de goederen heeft u 14 dagen de tijd om, indien u niet tevreden bent, de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat u dit schriftelijk heeft gemeld (kan via e-mail). Stuur svp eerst een e-mail naar: info@trouwdingetjes.nl

Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

Trouwdingetjes
Bezeel 6
3162VA Rhoon

Doe er svp een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, uw naam en rekeningnummer. Eventueel kunt u een kopie van de factuur bijvoegen en daarop aangeven wat u retour heeft gezonden. U kunt ook onderstaand voorbeeld van een retourformulier gebruiken.

De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw retourzending is afgehandeld.

Hieronder een voorbeeld van een retourformulier, volgens Stichting Webshop Keurmerk (opent in Word):

RETOURFORMULIER
 


Klachten

Indien u een klacht heeft kunt u een email sturen naar: info@trouwdingetjes.nl
Vermeld svp duidelijk wat uw klacht inhoudt en indien uw klacht betrekking heeft op een bestelling, vermeld dan ook het ordernummer. Wij zullen uw klacht zsm in behandeling nemen. U ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met onze reactie.

Trouwdingetjes is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht dan kunt u via de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info door middel van een klachtenformulier uw klacht indienen.

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling:

Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl)

Zie ook onze Voorwaarden voor meer informatie.