nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
 
                                                  Nederland         België       
 Gewicht     0 - 20 gram    € 1,25 n.v.t.
 Gewicht   21 - 50 gram    € 1,95 n.v.t.
 Gewicht   51 - 100 gram € 2,95 n.v.t.
 Gewicht 101 - 250 gram € 3,95 n.v.t.
 Pakketpost
 met trackingcode
€ 5,95 € 8,95

Wij verzenden alle bestellingen naar België met de pakketpost van PostNL. 
Voor België is dus geen brievenbuspost mogelijk. 

Indien jouw bestelling is verzonden met pakketpost krijg je van ons een link met de trackingcode zodra de bestelling is aangemeld bij PostNL.
Via deze link kun je zelf in de gaten houden wanneer het pakketje bezorgd wordt.
De verzendkosten zijn in euro's. De verzendkosten zijn opgebouwd uit de PostNL tarieven, 21% BTW, verzendverpakking en administratiekosten.


Afhalen
Wil je de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk, kies dan voor Betalen met Pin of Contant bij Afhalen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt de bestelling contant afrekenen of pinnen. Afhalen is alleen mogelijk op werkdagen overdag en alleen op afspraak.

Levertijd
Wij verzenden de bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Bij een iDEAL of PayPal betaling ontvangen wij direct een berichtje dat de betaling is ontvangen. Kies je voor Bankoverschrijving, dan kan het langer duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Een enkele keer kan het zijn dat pakketpost na 2 dagen wordt bezorgd.

Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je jouw bestelling in huis hebt.

LET OP: heb je jouw bestelling 5 werkdagen nadat wij de bestelling hebben verzonden nog niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@trouwdingetjes.nl of sms naar: 06-38783093

PostNL hanteert tijdens feestdagen vaak een aangepast bezorgschema. Ook is het dan voor ons niet altijd mogelijk om de post bij PostNL aan te bieden.

 Bedrijfsgegevens

Trouwdingetjes
Bezeel 6
3162VA Rhoon
Nederland
Tel: 06-38783093

E-mail: info@trouwdingetjes.nl

KvK: 24480627
BTW-nr: NL178578459B02

IBAN: NL06 ABNA 0527 2425 94
LM Crafts te Barendrecht
BIC: ABNANL2A

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop