Nederland         België       
 Gewicht     0 - 20 gram    € 1,25 n.v.t.
 Gewicht   21 - 50 gram    € 1,95 n.v.t.
 Gewicht   51 - 100 gram € 2,95 n.v.t.
 Gewicht 101 - 250 gram € 3,95 n.v.t.
 Pakketpost
 met trackingcode
€ 4,95 € 7,50

Wij verzenden alle bestellingen naar België met pakketpost van PostNL of DHL.
Voor België is dus geen brievenbuspost mogelijk. 

Indien jouw bestelling is verzonden met pakketpost krijg je van ons een link met de trackingcode zodra de bestelling is aangemeld bij PostNL of DHL.
Via de link kun je zelf in de gaten houden wanneer het pakketje bezorgd wordt.
De verzendkosten zijn in euro's. De verzendkosten zijn opgebouwd uit de verzendtarieven, 21% BTW, verzendverpakking en administratiekosten.


Levertijd
Wij verzenden de bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Kies je voor Bankoverschrijving, dan kan het langer duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Een enkele keer kan het zijn dat pakketpost na 2 dagen wordt bezorgd.

Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je jouw bestelling in huis hebt.

LET OP: heb je jouw bestelling 5 werkdagen nadat wij de bestelling hebben verzonden nog niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@trouwdingetjes.nl of sms naar: 06-38783093

PostNL en DHL hanteren tijdens feestdagen vaak een aangepast bezorgschema. Ook is het dan voor ons niet altijd mogelijk om de post bij de vervoerder aan te bieden.Afhalen
Wil je de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk. Geef via e-mail het artikelnummer door van het artikel dat je wilt komen ophalen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt de bestelling contant afrekenen of pinnen. Afhalen is alleen mogelijk op werkdagen overdag en alleen op afspraak.